duminică, 2 mai 2010

Nu a fost teatru, nu a fost nici opera, a fost Karaoke!

Buftea s-a distrat de 1 Mai si, in ciuda carcotelilor, oamenii s-au strins, de la ora 18.00, in Piateta Primariei incurajindu-si prietenii la concursul de karaoke. Au cintat, au dansat si au vibrat impreuna cu candidatii celor trei premii puse in joc. Pina la urma, tot romanul petrece de “unu mai muncitoresc”. Si daca unii mai cu dare de mina si-au permis un week-end la mare sau la munte, iar altii au preferat mititeii si berea la iarba verde, noi ne-am simtit bine acasa. Sunetul a fost bun, ideea nu a fost neavenita, nu s-a exagerat cu galagia, nici organizatorii nu au luat cartonas rosu, iar doritori au fost cit sa petrecem pina in zori daca nu am fi luat in calcul ca locuitorii din zona ar putea fi deranjati. Asadar, concursul nu s-a vrut un fel de “Steaua fara nume”, ci pur si simplu un prilej de distractie, de destindere, atit pentru concurenti, cit si pentru spectatorii-sustinatori.


Mai mult, a fost inca o dovada ca in Buftea exista oameni talentati pe care nu i-a descoperit nimeni. Dar noi i-am vazut, i-am ascultat si i-am premiat.Prin urmare, premiul cel mare, care consta intr-un week-end la munte pentru doua persoane, a fost cistigat de Victoria Morari.Premiul II, cina romantica la Domeniul Stirbey, i-a revenit Andreei Botez, iar premiul III, telefonul mobil, a ajuns la Marian Pisau, nume de scena Andi. Pe linga cele trei premii, a fost acordat si cel de popularitate - sedinta la salonul Armony Spa.


Concurentii au fost notati astfel: 75% din nota juriului si 25% aplauzele publicului. Juriul a fost compus din Cristian Dinca (din partea autoritatilor locale), Ciprian Dobrin (din partea organizatorului), Teodora Teodorescu (interpret muzica populara) si Catalina Bogdan-adica eu :)) (din partea presei). Alaturi de noi, au luat pulsul petrecerii, viceprimarul buftean- Radu Titus Marinescu, ofiterul de relatii cu presa- Iulius Linta, jurnalistul Cristian Szilvassy si nu in ultimul rind Laurentiu Pintoi, directorul Radio Dor de Tara.

Spre deliciul nostru, al tuturor, aproape de final a urcat pe scena, in afara concursului, Gelu Clit care i-a “cintat” o declaratie de dragoste sotiei.Revin cu amanunte.

Niciun comentariu: