marți, 8 martie 2011

La multi ani, fetelor!

Astazi sintem rasfatate.Chiar si virtual. Ceea ce e de bine:)  La multi ani, fetelor! Sa fiti fericite si iubite de cine vreti voi.Va imbratisez si va daruiesc un buchet de flori si ginduri bune... din sufletul meu.

Aviz barbatilor din viata noastra (citat: jurnalulbtd.ro)

"Ziua in care ne intrebam, ca si Mircea Cartarescu, „De ce iubim femeile?”. Si ziua in care aflam si raspunsul: „Pentru ca sunt femei, pentru ca nu sunt barbati si nici altceva. Pentru ca din ele-am iesit si-n ele ne-ntoarcem, si mintea noastra se roteste ca o planeta greoaie, mereu si mereu, numai in jurul lor”. Este ziua in care ne exprimam dragostea si ziua in care cadem pe ganduri descoperind superbul citat al lui Gabriel Liiceanu:
„Femeia este fanta care se deschide in zona vizibilului pentru a lasa extraordinarul sa patrunda in lume”.



Toata viata am crezut ca a-ti arata emotiile e o dovadă de slabiciune. Emotiile sunt permise doar altora. Oamenii ca mine trebuie sa fie puternici, ca sa-i poata ajuta pe ceilalti cind au greutati. Este un citat filosofic, care apartine unei doamne, dupa care m-am ghidat toata viata. Astazi, emotiile m-au rapus. De ce? Pentru ca m-am trezit frumos.

Oana, fiica'mea(in imaginea alaturata), m-a surprins:


Si cind tabloul mi-a fost completat de Bubu cel mic, abia trezit din somn...m-am simtit completa:)


12 comentarii:

Madalin Popa spunea...

He, he! La multi ani, fata frumoasa!

Catalina spunea...

:) Multumesc, Mada! Si fetelor din viata ta, asemenea:)

Vuvuzela Ro spunea...

La multi ani dragele mele!

Unknown spunea...

La multi ani, doamna draga! Sa fii mereu la fel de implinita ca azi...si sa nu mai crezi vreodata "ca trebuie sa fii puternica". Asa cum te-a facut Dumnezeu este cel mai bine sa fii. Nimeni nu poate sa stie exact de ce este asa cum este. Este pentru ca asa trebuie...si atat! :*

Anonim spunea...

Sarut-mana, Printesa. Sunt socat, aveti o fata care este deja o domnisoara superba, scrie frumos, (probabil gena s-a transmis...)dar am crezut ca sunteti mult mai tanara. Imi cer iertare, sa nu intelegeti ca sunteti in varsta, dar Bubu e mai mic si am crezut ca aveti 25-26 de ani. Acum ma rusinez ca v-am crezut o pustoaica spirt, desteapta si cu verbul la indemana. M-am inselat la "pustoaica", in rest nu. Daca in timp am fost necuviincios, ma plec cu smerenie si, ca de obicei, sarut dreapta.
P.S. La multi ani si o primavara frumoasa !

Catalina spunea...

Multumesc din suflet, dragul meu prieten. Am 42 de ani si sint o pustoiaca:) Asa ma simt si eu. Nu ati fost necuviincios. Nu cred ca puteti, nu va sta in caracter. Parerea mea. Inca o data mii de multumiri si, astazi, imi permit si imbratisari.

Catalina spunea...

Crissa mica si inteleapta, viata asa ma invatase sa fiu. Si, in principiu, stii ca's un om puternic. Intr-o oarecare masura, ma cunosti. La multi ani si tie, tinara domnisoara si multe impliniri.

Catalina spunea...

Vuvu, fii fericita(nu acrita) si multi ani frumosi.

Demény Péter spunea...

La multi ani (cu intarziere ce-i drept) !

Catalina spunea...

Ce surpriza! Multumesc din tot sufletul meu. Recunosc ca nu ma asteptam si...m-ai impresionat.

Carmen spunea...

La multi ani!... desi tarziu, dar am fost prinsa in multe si oricum e luna femeii, se accepta :)
Frumosi copiii tai si frumoasa surpriza ti-au facut :)

Catalina spunea...

Sarut sufletul, Carmen. Si al tau este frumos si stiu ca-ti face surprize:) Sa ne traiasca!