marți, 5 iulie 2011

Intr-un cuvint, oroare

De citeva zile traiesc un sentiment de groaza. As vrea sa fie subiect de telenovela, de science fiction daca nu macar un zvon menit sa atraga, mai mult, atentia parintilor sau produsul divagatiei de pe banca din parc. Aud din diverse surse, amici si cunostinte, care nu stiu ce surse stiu, ca a inceput vinatoarea de copii. Mi-e greu sa spun ca se rapesc copii, si as vrea sa cred ca nimic din ce mi-a ajuns la urechi nu-i adevarat. Acum o saptamina am auzit ca s-au rapit doi copilasi de undeva din Rahova, zona Salaj, dupa care a urmat Drumul Taberei si ieri, din Real Vitan. Totodata, am auzit ca unul dintre cei doi copilasi rapiti in zona Salaj a fost gasit taiat pe burtica, fara organe si cu 1500 lei in trupusorul lui. Stiu ca este o oroare ce spun aici si nici nu concep sa fie real dar, totusi, nu va scapati pruncii din ochi. Stim de mult ca exista multe grupari infractionale care pindesc parintii si cind acestia nu sunt atenti, le fura copiii! Se pare ca in cel mai bun caz copiii sunt dusi la cersit in tarile europene, insa de cele mai multe ori acesti copii ajung sa fie moneda de schimb pentru alte vieti.
Simt teama, dezgustul, repulsia si groaza. Intr-un cuvint, oroarea. Toti cei care mi-au semnalat zguduitoarele povesti, mi-au spus ca monstrii care recurg la asemenea ferocitati "opereaza" cu o salvare sau cu o masina neagra. Va dati seama ca sint in alerta maxima si ma gandesc continuu la Bubu neimaginindu-mi viata, fara viata mea. Nu stiu daca pot sa-l protejez mai mult decit o fac, dar o s-o fac. Va rog sa faceti la fel ca mine, sa nu regretam toata viata.

Un comentariu:

Iasi spunea...

Buna ziua
Numele meu este Constantin Iacob si as dori sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasi-anunturi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Iasi (fara diacritice)
Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ. In caz ca sunteti de acord trimiteti-mi titlul pe care il doriti si linkul
Va doresc multa sanatate si toate cele bune.